BOLIG: Gammel træstige

Jeg var så heldig at finde en gammel slidt træstige hos “Den gamle forsøgsstation” … til den nette sum af 300 kr. Stigen var fyldt med gamle malingspletter, og den var rusten og godt slidt. Men det var jo charmen ved den. Dog så havde jeg lyst til at friske den lidt op, og det gjorde jeg ved at give den en gang Annie Sloan Chalk Paint.

BOLIG: Gammel træstige BOLIG: Gammel træstige BOLIG: Gammel træstige

Det gode ved denne type maling er, at man ikke skal lave noget forud for malerarbejdet – altså det er ikke nødvendigt at slibe eller noget i den stil.

BOLIG: Gammel træstige

Jeg strøg maling på med en pensel, og gjorde det med lette strøg, så stigen stadig så slidt ud. Bagefter giver man det en gang voks, så det er let at holde og tørre af.

BOLIG: Gammel træstige BOLIG: Gammel træstige

Og her er det færdig resultat – jeg er super glad for min gamle stige, og den passer SÅ godt til den rå murstensvæg.

Gammel træstige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *