Forfatterskab

Jeg har altid holdt af at skrive, men har for det meste gjort det til skrivebordsskuffen eller papirkurven. Da jeg ventede min søn skrev jeg en form for dagbog, og efter fødslen skrev jeg hver dag de første 5 måneder. Altsammen i hånden. Hans far og jeg blev enige om, at vores søn skulle have denne “dagbog”, når han blev voksen, så derfor lejede vi en elektrisk skrivemaskine – ja det kunne man faktisk dengang i begyndelsen af 1987 Jeg skrev det hele ind igen, og vi fik lavet en aftale med en bogbinder i Slagelse, og han indbandt bogen, så den blev rigtig fin. Det kostede mange penge, men det var det hele værd.

I slutningen af 1990’erne gik jeg i gang med at lave en slægtsbog, og de få der er tilbage i min familie fik et eksemplar på CD. Det er sådan set det nærmeste jeg har været på, at andre har læst, hvad jeg har skrevet. Lige indtil november 2015 altså! For der udgav jeg min første roman – “Karla med K”. Da jeg begyndte at skrive den, da var det slet ikke meningen, at den skulle udgives, men da jeg fandt ud af, at jeg havde mulighed for at udgive den, uden at det kostede en masse penge, ja så sprang jeg ud i det😀 Det var enormt grænseoverskridende, og det var heller ikke bare lige at gøre det, som jeg troede. Af skade bliver man klog, så jeg valgte en helt anden strategi, da jeg udgav roman nummer to den 29. april 2016. Jeg gik straks i gang med at efterfølgeren til den, og “Forfald” udkom den 27. januar 2017. Seneste udgivelse er “Forført af en svindler”, der udkom 1. januar 2018.

Ved siden af indimellem.com har jeg min forfatterblog friis-holst.comhvor du kan læse meget mere om mine bøger, forfatterskab i det hele taget, tips og tricks til at skrive og udgive samt en masse interessante interviews, som jeg har lavet med nogle meget kendte og nogle mindre kendte/ukendte forfattere.

forfatterskab

Comments are closed