Geniale løsninger

Geniale løsninger

“Det er jo genialt Hvorfor kom jeg ikke selv på den idé?” Kender du det? Det kan være en eller anden lille dims, du har manglet i hverdagen … eller noget der har irriteret dig længe! Og lige pludselig er der en anden, der har fundet en genial løsning! 😀  Jeg synes altid at lågene på konservesglas har været et mareridt, så da jeg opdagede, at en opfindsom sjæl havde designet en JarKey, var jeg hurtig til at erhverve mig en, og jeg har brugt den flittigt 😉  Sådan har det været med flere ting, som hjælper mig i hverdagen. Det nyeste er så en Phoamy vindbeskytter til mikrofonen på mit headset. Jeg har altid mit headset tilsluttet mobilen, og da det næsten altid blæser udenfor, så giver det ofte en masse støj for vedkommende i den anden ende af en telefonsamtale. Især min søn har rigtig mange gange sagt: “Jeg kan simpelthen ikke høre, hvad du siger – ring når du er kommet hjem!” Drøn irriterende for os begge 😥

 

Jeg så godt, at NETTO for et par uger siden havde sådan en “dims” til salg, men fik ikke købt nogen – og den blev jo så også trukket ud af butikkerne pga. ophavsrettigheder. Jeg tænkte, at jeg lige måtte se, hvad der ellers var på markedet, for det var en genial løsning på mit vindstøjproblem! Jeg Googlede og fandt så en til min Samsung Galaxy S7 hos GearSpot.dk.

geniale løsninger

 

Det er ikke for at reklamere for en specifik netbutik, for Phoamy kan købes mange forskellige steder, men jeg har før handlet hos GearSpot, og servicen er i top. Fra jeg bestilte, til jeg havde produktet, gik der da også mindre end 24 timer 😉 Jeg afprøvede den straks, fandt et sted med god vind og ringede til min søn. Phoamy blev i den grad godkendt *thumbs up* … og sådan kan ganske små og ubetydelige “dimser” blive til stor glæde i hverdagen.

 

Det kunne da være morsomt selv at komme på en genial idé en dag  😛

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *