Hvad skal du i ferien?

hvad skal du i ferienVi spørger andre, og vi bliver selv spurgt 🙂 Det er nok et af de mest stillede spørgsmål lige i øjeblikket! Sommerferien er skudt i gang, og rigtig mange af os afholder 2-3 uger indenfor de næste par måneder. Selv holder jeg kun 14 dages sommerferie, for jeg har fundet ud af, at en rigtig lang juleferie, nyder jeg meget mere. Især hvis julen falder ud til medarbejdernes fordel. De sidste par år har det været “arbejdsgiver jul”, men i år – og især til næste år – bliver det ren luksus for medarbejderne. Jeg kan i år holde 10 dages juleferie og kun bruge 5 feriedage😉 Men der er laaang tid til jul – heldigvis! Så jeg koncentrerer mig om sommerferien, og den skal, som altid foregå herhjemme i Danmark. I år bliver det hjemme hjemme, for sønnike rejser til Japan i samme periode, så der bliver ingen “storbyferie” for mig denne sommer😉

Hvad er mine planer så?

Jeg har mange planer for ferien faktisk. Ikke praktiske ting på to-do-listen, for det ved jeg godt ikke kommer til at ske😄 Jeg skal skrive en masse på min igangværende roman “I ly af mørket”, og jeg glæder mig til at kunne stå tidligt op, sætte mig med kaffen inden for rækkevidde og bruge de første timer, mens solen står op, på bare at kunne fordybe mig og skrive. Jeg er godt og vel halvvejs i manuskriptet, så der er en bid vej endnu🙂 Jeg skal også være ude mest muligt! Nyde nogle, forhåbentligt, dejlige lange sommerdage med masser af sol. Jeg skal løbe og styrketræne og gå nogle gode ture i rask tempo. Jeg er gået i gang med at “studere”. Dvs. jeg har kastet mig over en gammel interesse for fortiden. Sådan rigtig tilbage til da det hele begyndte! Jeg vil sætte mig ind i fossilt DNA, arkæiske mennesketyper, kunst (figurerer, hulemalerier m.m.), menneskets vandring ud af Afrika og en hulens masse andet spændende. Samtidig med – for det er dét, der altid har været mit problem – skal jeg træne mig i at huske, alt det jeg har tilegnet mig af viden. Til det skal jeg bruge Memo-teknik og spaced repetition (Anki-kort). Hvis der skulle komme en regnvejrsdag i ferien, så skal jeg bruge den på National Museet. Jeg skal derind i ferien uanset hvad – men vil selvfølgelig helst en dag, hvor vejret ikke opfordrer til at være udendørs. Jeg vil tage derind, når de åbner, og så ellers gå rundt og suge til mig af viden og indtryk. Det er sådan en ting, jeg helst vil gøre alene og i mit eget tempo😌

Festival

Ringsted FestivalSidst men ikke mindst, så står den på tre dages festival i ferien også. Jeg G L Æ D E R mig som et lille barn🤗 Sidste år måtte jeg springe over – for første gang i 8 år – så i år skal den have maks gas. Stemningen på festivalpladsen er det helt ubeskrivelig. Det er hyggeligt og sjovt, og folk opfører sig ordentligt selvom der er hældt fadøl og shots indenbords. I alle de år jeg har deltaget, har jeg ikke en eneste gang oplevet slåskamp eller optræk til det. Der er vagter overalt og det lægger en dæmper på den slags, tror jeg😀  Jeg når som regel aldrig at høre en koncert fra start til slut, fordi der sker så meget, men jeg planlægger hvert år, hvad jeg gerne vil høre😄 Og i år bliver det igen igen verdensklasse, det kan jeg bare mærke😜 Programmet er spækket med bands jeg gerne vil høre – som f.eks.

 

 • Mads Langer
 • TV2
 • Queen Machine
 • Toto
 • Gnags
 • Nik & Jay
 • Düne
 • Carpark North
 • Infernal
 • Phlake
 • Jacob Dinesen

Og til de der er til den slags musik, så kommer der også Boney M, Burhan G, Gulddreng, Hanne Boel, Scarlet Pleasure og selvfølgelig en hel masse andre fede bands 👌

Forrige år gav Gnags et brag af en koncert! Jeg har hørt fra andre, der har oplevet dem live indenfor de sidste par år, at de har haft samme oplevelse som mig …. helt uovertrufne på sådan en sommerdag med alle de gamle kendte numre👍

Ringsted Festival

Stemningen skal opleves – så er du på midtsjælland i dagene 3.-5. august, kan denne festival varmt anbefales😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *