Indimellem som podcast via Podbean.com

Til dig der ikke har lyttet til podcast tidligere, og ikke helt ved hvordan du skal bære dig ad, så har jeg lavet en meget udførlig guide til dig. Der er faktisk to måder at følge bloggens podcasts på – den første får du her:

Allerførst skal du downloade Podbean til din mobiltelefon. Du kan hente den til din iPhone her eller til Android her. Når du har installeret app’en, så åbner du den på mobilen

Læs forklaring under hvert billede

 

Du skal være oprettet som bruger, for at kunne anvende Podbean. Det allerletteste er at logge på via din Facebook-konto (hvis du har en sådan). Hvis ikke, så klik på “Sign up with email” og følg anvisningen.

Når du er logget ind, så får du en forside, der ser nogenlunde sådan her ud. Der vil sikkert være andre podcasts vist, men det er det samme, du kan foretage dig her.

Klik på forstørrelsesglas-ikonet

Nu får du så muligheden for at søge på titlen på den podcast, du vil lytte til

Her skriver du “indimellem”, og så popper podcasten op – den klikker du så på!

Det viste skærmbillede er fra før den første podcast gik i luften, så derfor står der “No more episodes” i den nederste halvdel. Havde jeg lavet flere podcasts, så ville de fremgå der! Klik på “Follow” for at følge podcasten.

Her kan du se, hvordan det ser ud, når der er flere tilgængelige podcasts fra den samme kanal. For at undgå at bruge af dit dataforbrug på mobilen, så anbefaler jeg, at du downloader podcasten, til det man kalder “download til offline”. Så gemmes podcasten på din telefon, og du kan lytte til den, selvom du ikke har internetforbindelse, og dermed er det gratis! Klik på ikonet med de tre små prikker for at downloade til offline.

Klik så på download

Klik nu på signal-ikonet over den gule pil

Så ser siden sådan ud – klik på den lille grå pil for at se, hvilke episoder af podcasts, som du har downloadet.

Her ligger de episoder, som du har hentet. Hvis du derefter klikker på “Downloading” så kan du se, hvor langt du er i at have downloadet en episode – hvis du vel at mærke er i gang med at downloade en.

Så enkelt er det faktisk Og der ligger masser af super gode podcasts på nettet, som du kan lytte til, præcis når det passer DIG Jeg håber selvfølgelig, at du har lyst til at følge mine podcasts, og du er også meget velkommen til selv at bidrage, hvis du har noget på hjerte, som kan have interesse for andre. Det kan være alt mellem himmel og jord – og selvfølgelig alt det indimellem Skriv meget gerne til mig på indimellem@mail.dk for yderligere info.

 

 

Comments are closed