Jeg fandt den manglende brik i puslespillet – anden del

Jeg havde set frem til at afslutte første del af indlægget omkring dating svindlere med en overraskende update, men det kommer desværre ikke til at ske🙄Jeg kontaktede ingeniørfirmaet i USA via en kontaktformular på deres website, og da jeg ikke hørte noget efter et par dage, valgte jeg at sende dem en mail i stedet for. I forbindelse med mailen havde jeg lavet en pdf med en kort beskrivelse af forløbet med “Ryan” samt diverse skærmprint som “bevis”. Jeg havde forventet at få en eller anden form for respons fra dem, for det er serious business, når nogen kopierer en hjemmeside, for slet ikke at tale om, at den bliver brugt i forbindelse med svindel. Ingeniøren Heidi, som jeg havde kontaktet via Facebook Messenger, hørte jeg heller ikke fra. Når man kontakter nogen på Facebook, man ikke er venner med, så er det forventeligt at beskeden ikke bliver læst, men at firmaet ikke har reageret undrer mig🤔

Mens jeg sad ved computeren og lavede pdf’en til firmaet, blev jeg kontaktet af yderligere to svindlere. Vi taler om indenfor en time😲 Den ene havde jeg i mit arkiv, men jeg genkendte ham alene ud fra billederne. Da jeg stødte på ham første gang i midten af oktober, kaldte han sig Scot og var 37 år. Han påstod, at han var ansat i det amerikanske militær og var udstationeret på den amerikanske ambassade i København. Endnu én på ambassaden!! Sikke et sammentræf! Et par dage tidligere havde jeg nemlig haft en anden fyr, Edward, som sad med militære hemmeligheder inde på ambassaden😂 Dengang bad jeg Scot hilse Edward, men han kendte ham ikke. Mærkeligt😆 Nå, men Scot kontaktede mig altså igen, denne gang hed han Jason og var 36 år! Jeg blev vildt irriteret, mere end normalt, denne aften hang de der svindlere mig bare ekstra meget ud af halsen, så han fik en sviner af dimensioner, og han kontakter mig med garanti aldrig igen😂 Den anden fyr der kontaktede mig fem minutter efter “Jason”, han kaldte sig Dmtri, påstod hans mor var dansk, var taget til Ukraine i midten af 60’erne og havde giftet sig med en ukrainsk født mand. Hans forældre var senere rejst til USA, hvor han var vokset op😜 Yeah right! Hans engelske var utroligt dårligt, hvilket jeg påpegede, og så slettede han mig😎

Der gik et par uger, hvor jeg ikke stødte på en eneste af svindlerne, så dukkede de op igen. Nu rapporterer jeg dem bare, når jeg støder på dem – de er ikke værd at bruge mere tid på, og min research til brug for min kommende roman er overstået. I januar måned udkommer min fjerde roman “Forført af en svindler”. Nogle af mine egne oplevelser, al min research samt andres historier danner baggrund for den fiktive kærlighedshistorie om Louise, der tror hun har mødt den store kærlighed på en dating ide.jeg fandt den manglende brik - anden del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *