Mig …

Jeg er grundlæggende et positivt menneske og tror på det bedste i andre og i livet, indtil det modsatte er bevist! Jeg er også lyttende, tænksom, fjollet, talende, krævende, kedelig, selvstændig, grinende, omsorgsfuld, MOR, ordensmenneske, gavmild … og alt muligt andet i et farverigt mix af godt og skidt! Jeg ELSKER hygge … tænder masser af levende lys i vinterhalvåret … om jeg er alene eller ej, det betyder ikke noget … jeg hygger mig også fint i mit eget selskab 🙂

20160323_111225

Jeg er også et stort hjemmemenneske – elsker min lejlighed og hygger mig med at sætte den i stand lidt efter lidt. Stuen har i foråret 2015 fået en overhaling, som det fremgår her og  her (og under kategorien “Bolig” hvis du vil se mere)

20160323_102203

Ligesom Dan Turell, så holder jeg også af hverdagen, og det er tanken med bloggen, at den skildrer mine hverdage på en letfordøjelig måde. Jeg bruger en del tid på bloggen, og jeg skriver lige fra hjertet! Dette er mit frirum, hvor jeg kan nedfælde tanker og meninger … eller bare fotos 🙂

Mental oprydning

I sommeren 2013 fik jeg nogle fysiske symptomer som pegede i retning af sclerose – det var det gudskelov ikke! Derimod så blev konklusionen efter alverdens undersøgelser og scanninger, at jeg fysisk var i “topform” … det var på det psykiske plan, det haltede. Symptomerne var et udslag af, at jeg, siden jeg var helt lille har fortrængt en masse ting … jeg har været rigtig god til at holde “skidtet fra døren” … kroppen har flere gange forsøgt at give mig en advarsel, men dem har jeg gang på gang overhørt! Jeg led af følelsesmæssig stress, og jeg gik til psykolog hver uge i et år, for at få ryddet op i min mentale rygsæk.

Mit humør fejler heldigvis ikke noget, og nu har jeg aldrig haft det bedre i mit liv. Der er kommet et overskud og en appetit på tilværelsen, som jeg ikke har følt tidligere, og jeg føler at hele verden ligger for mine fødder, det er bare at springe ud i den og se hvad den har at tilbyde af fantastiske mennesker og oplevelser!

Forfatterskab

Jeg er en læsehest, og har læst lige siden jeg begyndte i 1. klasse i folkeskolen. I november 2015 udgav jeg min første roman “Karla med K”. Jeg har altid elsket at skrive, men har aldrig turde lade andre læse det. Sidste år tog jeg så modet til mig og udgav på Saxo Publish. Anden udgave af romanen udkom i februar 2016 på BoD – Books on Demand. I april 2016 udkom “Nouras stemme”, i januar 2017 den uafhængige efterfølger “Forfald” og senest den 1. januar 2018 udkom “Forført af en svindler”.

Mit forfatterskab kan du følge på www.friis-holst.com som er min blog omkring mine romaner, boganmeldelser, interviews med kendte og mindre kendte forfattere, om at udgive og meget andet.

Har du noget på hjertet, som du ikke vil have i kommentarfeltet, så er du velkommen til at skrive til mig på:   friis-holst@mail.dk

Comments are closed