Når der ikke er timer nok

Jeg er sådan en alt-eller-intet-type. Når jeg gør noget, så går jeg all in. Medmindre mit liv er ekstremt struktureret, hvilket det var de første par og fyrre år, så har jeg svært ved at disponere over min fritid. Jeg har på ingen måde lyst til, at hver eneste dag skal være skemalagt igen, for det levner ingen plads til spontane indfald. Over sommeren har jeg siddet rigtig mange timer og skrevet på min roman. Jeg har været totalt opslugt, og det har gjort, at jeg blandt andet ikke har fået dyrket den motion, som jeg har været vant til. Alt har ligesom sejlet lidt, fordi jeg har siddet og skrevet, og tiden er løbet fra mig. Sådan er det, når der ikke er timer nok i døgnet Bloggen her har også ligget mere end stille, hvilket jeg har været ked af

Den manglende motion har betydet 6-7 kg yderligere på sidebenene, hvilket bestemt ikke var hensigten, da jeg faktisk lå på min idealvægt. De kilo er, for at sige det lige ud, skide svære at komme af med igen! Men jeg har taget motionen op igen i form af gåture i rask tempo. Jeg giver mig selv forskellige udfordringer fra gang til gang, for at det ikke skal blive for kedeligt. Det kan f.eks. være flest mulige skridt på 90 min. eller 10.000 skridt på 80 minutter eller noget i den stil. Så er det bare om at gå til og få pulsen op. Imens hører jeg musik, Podcast med Mads & Monopolet eller en spændende lydbog Mit Garmin Forerunner HR25 gik i stykker for et par måneder siden. Jeg havde problemer med at overføre data fra uret til computeren, og urremmen knækkede. Den var ikke til at skifte, da den urskiven er støbt ind i den model Jeg Googlede lidt og fandt så ud af, at loebeshop.dk havde et Garmin Smart Watch på tilbud. Faktisk så kostede det kun halv pris – 985 kr. (normalprisen er 1.995 kr.), og uret havde lige de funktioner, som jeg ønskede mig, nemlig GPS, tracking af skridt og søvn, samt mulighed for at styre musik fra telefon, opkald under løb osv.

Garmin Vivoactive

Garmin Vivoactive

Jeg har en ministepper, som jeg har brugt hjemme, når jeg har set tv. Det var fint at få lidt motion ind på kontoen, mens tv’et kørte, men den gik i udu! Begyndte at knirke helt forfærdeligt, og jeg forsøgte at smøre den med olie, men det virkede ikke. Så spurgte jeg en kollega, om han gad kigge på den. Jeg tænkte, at jeg sidder alt for meget ned på jobbet, trods det at jeg har et hæve-sænke-bord. Når jeg står op har jeg for vane at hænge i en af hofterne, hvilket gør at jeg får mega ondt i ryggen. Hvis jeg nu kunne bruge min ministepper ved skrivebordet på arbejdet, så ville jeg slå flere fluer i samme smæk. Win win Jeg håber, at han kan lave den, så jeg ikke skal investere i en ny!

Jeg håber at disse tiltag gør, at jeg får vægten ned og kan gøre comeback ift. løb. Min kondition er alt for dårlig til at løbe, men det er forhåbentlig kun et spørgsmål om tid, før jeg kan starte op igen for alvor, for er der noget jeg har savnet, så er det mine løbeture. Styrketræningen skal også genindføres, og det bliver ikke derhjemme, men i fitnesscentret vinteren over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *