Bacon chicken pasta

Bacon chicken pasta

 

Ingredienser

600 gram kyllingbrystfilet
1 pakke bacon I skiver
2 spsk. Allroundkrydderi (Santa Maria)
2 hakkede løg
4 hakkede fed hvidløg
2½ dl hønsebouillon
½ liter piskefløde
1½ dl frisrevet parmesanost
2 håndfulde hakket persille
4 spsk. smør
Pastapenne til 4 personer
Salt og peber (smag til)

Fyld en stor gryde med vand, tilsæt salt og bring i kog. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker.

Skær baconskiverne i mindre stykker og kom dem i en varm stor stegepande med høje sider (sauterpande), medium varme, indtil baconen er sprød. Tag baconen op med en hulske og læg den på en tallerken. Tag stegepanden af varmen og kassér det meste af fedtet – behold ca. en spiseskefuld på panden.

Tilsæt smør på panden og lad det smelte. Bland kyllingestykkerne med krydderier og kom dem på den varme pande. Tænd også for gryden med vand og salt til at koge pastaen i.

Lad kyllingen brune under omrøring, og efter nogle minutter tilsættes løg og hvidløg. Svits videre i ca. 7 minutter, eller indtil løgene bliver gennemsigtige.

Tilsæt bouillonen til kyllingen (det er også nu, du skal komme pastaen i det kogende vand, og kog det efter anvisning på pakken) Når pastaen er færdigkogt så skal du dræne den godt i et dørslag. Lad kyllingebouillonen småkoge i omkring 5 til 6 minutter, eller indtil væsken er halveret.

Tilsæt piskefløde sammen med en lille knivspids salt og peber og friskhakket persille, og lad det lige simre i et par minutter.

Tilsæt pasta til saucen sammen med den stegte bacon og revet parmesan ost.  Rør godt rundt, og retten er klar til servering.

Retten er en modificering af Laura Vitales “Bacon chicken pasta”. Du kan finde flere af hendes opskrifter her: laurainthekitchen.com

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *