Update – Jeg fandt den manglende brik i puslespillet

Sidder her og er dybt rystet – og er i syv sind om, hvad jeg skal stille op, med den viden jeg lige er kommet i besiddelse af🤔 Kan du huske min beretning om svindleren”Ryan”? Ham der bl.a. havde kopieret et amerikansk ingeniørfirmas website, havde sat sit eget foto ind under siden med medarbejdere, og sagde han var ansat der? 😡

 

Tag dig i agt for online svindlereDet er så vildt – men jeg har lige fundet personen på Instagram😮 Altså den virkelige person bag de billeder som “Ryan” aka en svindler i Lagos, Nigeria brugte som sine egne. Han hedder i virkeligheden Juan, er livredder og er spanioler! Spørgsmålet jeg tumler med nu er, om jeg skal kontakte ham og fortælle, at hans billeder bliver misbrugt i kriminelt øjemed? På de sider jeg er medlem af – altså websider der har til formål at samle informationer om disse svindlere og advare andre mod dem – der anbefaler man, at folk ikke kontakter ofrene. Og det er her jeg er landet lige nu! Hvad skal han bruge oplysningerne til? Han kan jo ikke gøre hverken fra eller til. Han kan ikke bremse det! Hvordan ville jeg selv have det, hvis mine fotos blev stjålet og brugt til at svindle folk med? Jeg er slet ikke i tvivl om svaret – jeg ville sgu vide det😡 Men! Vi er alle forskellige …. så nu spørger jeg:

Hvad ville du gøre?

Og ville du selv have besked, hvis du blev bekendt med, at dine fotos blev misbrugt?

Skriv meget gerne dit synspunkt i kommentarfeltet 👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *